ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
User avatar
Marcelo Vitoria
Posts: 22
Joined: 2016-10-11 12:08

ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by Marcelo Vitoria » 2019-02-12 17:15

Hello friends

I updated an app for the new version of AppGini 5.74 and users that already existed before the upgrade are logging in normally, but I can not register new users.

When you click the register, exits the app and the new user disapear.

I need to register an URGENT user, how should I proceed?

Thank you

Marcelo Vitoria

bescott53
Veteran Member
Posts: 120
Joined: 2013-02-24 00:13

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by bescott53 » 2019-02-12 21:45

Marcelo, if you have access to workbench/php myadmin you could add the user in the back end for now
Appgini 5.72

User avatar
Marcelo Vitoria
Posts: 22
Joined: 2016-10-11 12:08

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by Marcelo Vitoria » 2019-03-01 13:51

I'll wait for the next release.

User avatar
a.gneady
Site Admin
Posts: 983
Joined: 2012-09-27 14:46
Contact:

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by a.gneady » 2019-03-20 13:12

I tried both signing up a new user via the signup form and from the admin area of the online Northwind demo, and both worked fine. Could you record a screencast of the issue and link to it here or send it via our support form please?
:idea: Learn all the tips and tricks of customizing AppGini apps through our online course.

:arrow: Summary Reports plugin enables you to build powerful reports and charts inside your AppGini application through a few simple steps. See the big picture and discover trends in your data that empower you to take the right decisions confidently.

:arrow: Search Page Maker enables you to build user-friendly yet powerful search pages for your AppGini application by simply dragging and dropping the fields you want to include in search.

Post Reply