Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Topics related to AppGini plugins/add-ons go here.
Post Reply
mohamed
Veteran Member
Posts: 64
Joined: 2020-04-19 16:18

Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by mohamed » 2021-08-24 20:22

Hello,

I have tried this WHERE Clause in the Event `Create_User` = `Mark`
to show only events created by the user `Mark` BUT when I save it, no events displayed on the calendar !!

Any clue :|
Attachments
Calendar - Where Clause Problem.PNG
Where Clause
Calendar - Where Clause Problem.PNG (8.18 KiB) Viewed 1540 times
THANK YOU...
AppGini Pro 22.14 -
Calendar - Search Page Maker - Summary Reports - Mass Update -
bizzworxx AppGini Helper JabaScript Library - bizzworxx Inline Detail-View - bizzworxx Helper Pack - AppGini Helper Packaging Tool -
Udemy course

User avatar
D Oliveira
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 308
Joined: 2018-03-04 09:30
Location: Orlando, FL

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by D Oliveira » 2021-08-25 07:16

you can try changing the quotes for " or ` or '

hope it helps

mohamed
Veteran Member
Posts: 64
Joined: 2020-04-19 16:18

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by mohamed » 2021-08-25 11:31

D Oliveira

Thanks but it did not help - I have tried all but still the same
THANK YOU...
AppGini Pro 22.14 -
Calendar - Search Page Maker - Summary Reports - Mass Update -
bizzworxx AppGini Helper JabaScript Library - bizzworxx Inline Detail-View - bizzworxx Helper Pack - AppGini Helper Packaging Tool -
Udemy course

User avatar
onoehring
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1047
Joined: 2019-05-21 22:42
Location: Germany
Contact:

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by onoehring » 2021-08-27 14:59

Hi,

try

Code: Select all

WHERE `Create_User`= 'Mark'
(first quotes leaning left,
quotes around Mark are not leaning)

Does it work?

Olaf

mohamed
Veteran Member
Posts: 64
Joined: 2020-04-19 16:18

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by mohamed » 2021-08-28 11:10

Actually, I have found the cause of the problem, that I was missing the Table Name and Field Name:

`TableName`.`Create_User`= 'Mark'

that I must add the Table Name.
THANK YOU...
AppGini Pro 22.14 -
Calendar - Search Page Maker - Summary Reports - Mass Update -
bizzworxx AppGini Helper JabaScript Library - bizzworxx Inline Detail-View - bizzworxx Helper Pack - AppGini Helper Packaging Tool -
Udemy course

User avatar
onoehring
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1047
Joined: 2019-05-21 22:42
Location: Germany
Contact:

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by onoehring » 2021-08-29 07:59

Hi,

well, you should probably have provided the full SQL statement in the first place: If you pull data from only one table, you do not need to have the tablename in the WHERE clause. So next time ... :-)

Olaf

mohamed
Veteran Member
Posts: 64
Joined: 2020-04-19 16:18

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by mohamed » 2021-08-29 15:54

Hi,
Thanks ..

No, I did not use full SQL statement and I have a single table in this database! :!:
THANK YOU...
AppGini Pro 22.14 -
Calendar - Search Page Maker - Summary Reports - Mass Update -
bizzworxx AppGini Helper JabaScript Library - bizzworxx Inline Detail-View - bizzworxx Helper Pack - AppGini Helper Packaging Tool -
Udemy course

User avatar
onoehring
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1047
Joined: 2019-05-21 22:42
Location: Germany
Contact:

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by onoehring » 2021-08-30 06:27

Hi,

if you have only one table, SQL does not need the name of the table to work.
I did suggest different quotaion marks - maybe this made it work? Do you mind testing - just for my own peace of mind ;-) Thanks

Olaf

mohamed
Veteran Member
Posts: 64
Joined: 2020-04-19 16:18

Re: Where Clause NOT Working `Create_User` = `Mark`

Post by mohamed » 2021-08-30 20:02

Hi,

Sure, I did the test...

it worked fine as you suggested but without using or adding the WHERE clause WHERE `Create_User`= 'Mark'
I mean it should be entered this:
`Create_User`= 'Mark'

You are the man 8-)
THANK YOU...
AppGini Pro 22.14 -
Calendar - Search Page Maker - Summary Reports - Mass Update -
bizzworxx AppGini Helper JabaScript Library - bizzworxx Inline Detail-View - bizzworxx Helper Pack - AppGini Helper Packaging Tool -
Udemy course


Post Reply