field text lost in detail view

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
Philou
Posts: 6
Joined: 2014-06-15 07:37

field text lost in detail view

Post by Philou » 2014-06-15 19:25

I use the latest version 5.30 beta revision 624
when I want to edit a record, the content of a text field is lost.
If I 'save' with the blank field it's lost.

User avatar
a.gneady
Site Admin
Posts: 1166
Joined: 2012-09-27 14:46
Contact:

Re: field text lost in detail view

Post by a.gneady » 2014-06-16 22:06

Please create a support request at http://bigprof.com/appgini/support-request and mention the url and login info to check this issue.
:idea: Calendar plugin: Organize your data into beautiful calendars.
:arrow: Mass Update plugin: Update multiple records at once and improve your workflow efficiency.
:arrow: Summary Reports plugin: Build powerful reports and charts for your AppGini apps.
:arrow: Search Page Maker: Compose user-friendly yet powerful search pages for your AppGini apps.

Philou
Posts: 6
Joined: 2014-06-15 07:37

Re: field text lost in detail view

Post by Philou » 2014-06-22 18:51

Hi,

I don't receive any news after my bug request....
I've found the reason of this issue.
It come's from special chars in french for example "é"
When such special chars is used in a text field it can't be showed in detail view.

User avatar
a.gneady
Site Admin
Posts: 1166
Joined: 2012-09-27 14:46
Contact:

Re: field text lost in detail view

Post by a.gneady » 2014-06-23 21:05

What is the character encoding you used in your project file?
:idea: Calendar plugin: Organize your data into beautiful calendars.
:arrow: Mass Update plugin: Update multiple records at once and improve your workflow efficiency.
:arrow: Summary Reports plugin: Build powerful reports and charts for your AppGini apps.
:arrow: Search Page Maker: Compose user-friendly yet powerful search pages for your AppGini apps.

Philou
Posts: 6
Joined: 2014-06-15 07:37

Re: field text lost in detail view

Post by Philou » 2014-06-25 12:15

It's ok... I have changed the char settings to UTF8 and it works as expected

Post Reply