Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

This sub-forum is for discussing all topics related to AppGini Helper JavaScript Library, provided by bizzworxx as a third-party AppGini plugin.
Post Reply
balfons
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2018-10-22 15:27

Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by balfons » 2021-10-11 15:58

Good afternoon!

I'm using AppGini v5.97 and recently updated my AppGini Helper from v2020.10.26 to v2021.07.29 and have found this problem:

I'm using Collapsible Panels in a couple of table views. This is the code:

var dv = AppGiniHelper.DV;
dv.addGroup("grp_ambient", "Improvement", ["corrective_action", "emergency"], Variation.primary);
dv.addGroup("grp_riskop", "Risks", ["risks", "opportunity"], Variation.primary);

var info= new AppGiniLayout([12, 0])
.add(1, [ "grp_contimp", "grp_riskop");

tab2 = dv.addTab("items", "Items", "file")
.add(info);

With v2020.10.26 collapsible panels work ok but with v2021.07.29 I get this error:
Captura de pantalla 2021-10-11 175553.png
I have tried deleting this group but the error occurs with all groups. Did you noticed this error? Do you have a solution/workaround?

Thanks in advance

balfons
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2018-10-22 15:27

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by balfons » 2021-10-11 16:01

Here attached the pic with the error:
Captura de pantalla 2021-10-11 175553.png
Captura de pantalla 2021-10-11 175553.png (13.35 KiB) Viewed 148 times

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1164
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by jsetzer » 2021-10-11 19:24

Sorry for the problem. I did not get any bugreport before, but I am going to check this on Wednesday.
Kind regards,
<js />

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1164
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by jsetzer » 2021-10-12 05:53

.add(1, [ "grp_contimp", "grp_riskop");
There is closing square bracket missing ].

Don't know if this is the reason, but please fix and report back.
Kind regards,
<js />

balfons
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2018-10-22 15:27

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by balfons » 2021-10-13 08:21

Hi Jan!

thanks for your response. I have fixed the bracket missing but the error still appears.

Thanks again

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1164
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by jsetzer » 2021-10-13 09:04

I am going to check this today. Stay tuned.

Are there more errors in console than the one I can see above? Did you disable caching or reloaded browser page without cache?
Kind regards,
<js />

balfons
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2018-10-22 15:27

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by balfons » 2021-10-13 09:30

No, just this one. I always work with private windows and open a new window when doing some changes.

Thanks

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1164
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Problem with AppGiniHelper v2021.07.29

Post by jsetzer » 2021-10-13 10:11

Your code

I have only added the missing square brackets und removed empty lines

Code: Select all

var dv = AppGiniHelper.DV;
dv.addGroup("grp_ambient", "Improvement", ["corrective_action", "emergency"], Variation.primary);
dv.addGroup("grp_riskop", "Risks", ["risks", "opportunity"], Variation.primary);
var info= new AppGiniLayout([12, 0]).add(1, [ "grp_contimp", "grp_riskop" ]);
tab2 = dv.addTab("items", "Items", "file").add(info);

From lines 2 and 3 I can see you are adding groups named "grp_ambient" and "grp_riskop".

But in line 4 you are refering to a group named "grp_contimp" which I cannot see from your code. If it does not exist, the library cannot find and modify it.

Maybe you have just forgotten to replace all occurrences after renaming the group. Can you check with correct (=existing) group name, please.

And if this still does not work, please try with #groupname instead:

Code: Select all

// ...
var info= new AppGiniLayout([12, 0]).add(1, [ "#grp_ambient", "#grp_riskop" ]);
// ...

PS: Please use [ code ] your code [ /code ]-tags when posting here for better readability
Kind regards,
<js />

Post Reply