Filter doesn't give expected records

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
Philou
Posts: 6
Joined: 2014-06-15 07:37

Filter doesn't give expected records

Post by Philou » 2021-04-01 04:47

Hello,

I use the last appgini 5.95 rev 1136
character enconding UTF8

I have a simple table with records and try to use filter on a field containing varchar value (3 differents values comming from a dropdown selector).
when I create a filter... I don't have errors but the results are not correct.


I have 50 records in the table
30 have the value 'Soldé'
3 have the value 'En cours'
17 without values => NULL

when I try to filter records doesnt contain 'Soldé' I just have the 3 records 'En cours' but I don't have the 'NULL' records

User avatar
D Oliveira
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 270
Joined: 2018-03-04 09:30
Location: Orlando, FL

Re: Filter doesn't give expected records

Post by D Oliveira » 2021-04-01 08:03

are you using UTF-8?

Philou
Posts: 6
Joined: 2014-06-15 07:37

Re: Filter doesn't give expected records

Post by Philou » 2021-04-01 19:15

Hello,

yes I use UTF-8

I have try to change DB content to escape this kind of issue => replacing 'Soldé' by 'Solde' does not change the result

:?

sacgtdev
Posts: 19
Joined: 2020-06-10 11:14

Re: Filter doesn't give expected records

Post by sacgtdev » 2021-04-17 02:48

I also want to know the workarounds to show NULL records when the filter was applied.

Post Reply