moving from one domain to another

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
Nicolas
Veteran Member
Posts: 37
Joined: 2015-12-08 08:08
Location: Barcelona
Contact:

moving from one domain to another

Post by Nicolas » 2019-06-10 23:31

Dear all
I am trying to move my appgini app 5.51 from one domain to anotther, but same ISP (with same mysql server)
I've done the following:
server 1 . old:
www.teker.es/gestion - db name qup116
server 2 new
www.nironet.es/integra db name qwo608

I've passed all the app from one server to the other and modified config.php file to use the new db name and user for the same
on server 1 - phpadmin -> exported the full content using the basic export format
on server 2 -> phpmyadmin imported the previous saved file

and when I try to run the app on the new server I get a blank screen....
Should I do the configuration in the new server in a different way???? (delete the config.php and setup.md5?)

Thank you

onoehring
Veteran Member
Posts: 248
Joined: 2019-05-21 22:42
Contact:

Re: moving from one domain to another

Post by onoehring » 2019-06-11 04:35

Hi Nicolas,

I would suggest, you make a backup of those two files and simply try.
Olaf

Nicolas
Veteran Member
Posts: 37
Joined: 2015-12-08 08:08
Location: Barcelona
Contact:

Re: moving from one domain to another

Post by Nicolas » 2019-06-12 21:06

Hi Olaf,

What files are you reffering to???
I have noticed that on the working domain I have PHP 7.0 and on the new one there is 7.3 .... so this may have something to do....
I've asked to the ISP to downgrade to 7.0 so I have on both the same configuration.... then I'll post whatever I can see.
Thank you for the reply
Nicolas

onoehring
Veteran Member
Posts: 248
Joined: 2019-05-21 22:42
Contact:

Re: moving from one domain to another

Post by onoehring » 2019-06-13 05:29

Hi,

I meant
Should I do the configuration in the new server in a different way???? (delete the config.php and setup.md5?)
Olaf

Nicolas
Veteran Member
Posts: 37
Joined: 2015-12-08 08:08
Location: Barcelona
Contact:

Re: moving from one domain to another

Post by Nicolas » 2019-06-13 08:10

Hi, Olaf

I've got my ISP to go back to PHP 7.0 on the new domain and now Appgini 5.51 works perfect.... no need to delete the files, so I guess that I should upgrade to Appgini 5.7x and try in a localhost with it....

Thank for the suggestions and help!!!
Best regards
Nicolas

Post Reply