ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
User avatar
Marcelo Vitoria
Posts: 25
Joined: 2016-10-11 12:08

ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by Marcelo Vitoria » 2019-02-12 17:15

Hello friends

I updated an app for the new version of AppGini 5.74 and users that already existed before the upgrade are logging in normally, but I can not register new users.

When you click the register, exits the app and the new user disapear.

I need to register an URGENT user, how should I proceed?

Thank you

Marcelo Vitoria

bescott53
Veteran Member
Posts: 136
Joined: 2013-02-24 00:13

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by bescott53 » 2019-02-12 21:45

Marcelo, if you have access to workbench/php myadmin you could add the user in the back end for now
Appgini 5.72

User avatar
Marcelo Vitoria
Posts: 25
Joined: 2016-10-11 12:08

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by Marcelo Vitoria » 2019-03-01 13:51

I'll wait for the next release.

User avatar
a.gneady
Site Admin
Posts: 1035
Joined: 2012-09-27 14:46
Contact:

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by a.gneady » 2019-03-20 13:12

I tried both signing up a new user via the signup form and from the admin area of the online Northwind demo, and both worked fine. Could you record a screencast of the issue and link to it here or send it via our support form please?
:idea: Learn all the tips and tricks of customizing AppGini apps through our online course.
:arrow: Mass Update plugin: Update multiple records at once and improve your workflow efficiency.
:arrow: Summary Reports plugin: Build powerful reports and charts for your AppGini apps.
:arrow: Search Page Maker: Compose user-friendly yet powerful search pages for your AppGini apps.

User avatar
Marcelo Vitoria
Posts: 25
Joined: 2016-10-11 12:08

Re: ADMIN does not register new users Appgini 5.74

Post by Marcelo Vitoria » 2019-03-23 15:15

Hello ahmad

I have sent to the site support, an email with the project containing attachment, the files generated in PHP and a database backup of a test application and a link containing the application hosted on my server.
The app was generated from scratch in 5.75 which still has the same problem as the older ones generated in 5.72

Thank you

Marcelo

Post Reply