File upload field: Strange behaviour

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 90
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

File upload field: Strange behaviour

Post by jsetzer » 2018-09-06 09:48

Hi,

I have a problem with a file upload field:
AppGini_2018-09-06_11-27-19.png
AppGini_2018-09-06_11-27-19.png (111.94 KiB) Viewed 357 times

There is a column named file. I can upload PDFs as usual. This works as expected.


When I click download link in a child-table, the link works:
chrome_2018-09-06_11-29-33.png
chrome_2018-09-06_11-29-33.png (45.55 KiB) Viewed 357 times
chrome_2018-09-06_11-41-53.png
chrome_2018-09-06_11-41-53.png (52.92 KiB) Viewed 357 times


This means that the file exists and the file-value in the table points to the correct filename.


But when I open the details view and click the download link, once again a new tab opens, but this time the page is blank:

chrome_2018-09-06_11-34-25.png
chrome_2018-09-06_11-34-25.png (32.12 KiB) Viewed 357 times
This link leads to that result:
chrome_2018-09-06_11-38-43.png
chrome_2018-09-06_11-38-43.png (4.79 KiB) Viewed 357 times


This is very strange. I have copied the ULR of both links. They are almost identical:

Code: Select all

<a id="file-link" href="link.php?t=attachments&amp;f=file&amp;i=2" target="_blank"><i class="glyphicon glyphicon-file" title="62c5da76c42286610.pdf" style="font-size: x-large; top: .35em;"></i></a>

Code: Select all

<a href="link.php?t=attachments&amp;f=file&amp;i=2" target="_blank" class="btn btn-default" title="Download"><i class="glyphicon glyphicon-download-alt"></i></a>
As you can see, the URL of the new tab is identical, too. But somehow the two calls give me different results.

I have no idea right now. Do you have any?
Thanks in advance!!!

Kind Regards,
Jan

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 90
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: File upload field: Strange behaviour

Post by jsetzer » 2018-09-06 18:17

It's strange:
When I rightclick the non-working link and choose "open link in new tab", it works.
chrome_2018-09-06_20-13-52.png
chrome_2018-09-06_20-13-52.png (10.13 KiB) Viewed 346 times


Left-click on the link still does not work and stills opens an empty tab. :(

pböttcher
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 330
Joined: 2018-04-01 10:12

Re: File upload field: Strange behaviour

Post by pböttcher » 2018-09-07 08:37

Hi,
unfortunately I cannot reproduce your error. on my system it works just fine.
Can you open the debug view on the empty page and reload the page to see if it produces an error?

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 90
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: File upload field: Strange behaviour

Post by jsetzer » 2018-09-07 13:04

SOLVED :mrgreen: This issue is not connected to AppGini!

Problem
It seems to be a problem with Google Chrome (Version 68.0.3440.106) and the integrated PDF Viewer.

Solution
I have deactivated the integrated PDF Viewer of Google Chrome. And now I can download the files from both, the child view tab AND the details view.

Deactivating: see https://support.google.com/chrome/answer/6213030?hl=de


Thanks for your time reading this and helping me!!!

Kind Regards,
Jan

Post Reply