Radio Buttons adding "None" option

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
rpierce
Veteran Member
Posts: 165
Joined: 2018-11-26 13:55
Location: Washington State

Radio Buttons adding "None" option

Post by rpierce » 2021-07-13 18:50

I have a field that I wish to be "Yes" "No" with radio buttons. I have defined it as such in AppGini. I have listed the values Yes;;No separated by semicolons as required. When I generate the app and view it in the browser there is an additional "None" option that I don't want and can't seem to get rid of. If I set teh default value as yes or no, the extra "none" option still appears.
Any ideas??
Capture.PNG
Capture.PNG (1.76 KiB) Viewed 637 times

User avatar
jsetzer
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 1367
Joined: 2018-07-06 06:03
Location: Kiel, Germany
Contact:

Re: Radio Buttons adding "None" option

Post by jsetzer » 2021-07-13 19:02

Did you check the [x] Required option?
Kind regards,
<js />

My AppGini Blog:
https://appgini.bizzworxx.de/blog

rpierce
Veteran Member
Posts: 165
Joined: 2018-11-26 13:55
Location: Washington State

Re: Radio Buttons adding "None" option

Post by rpierce » 2021-07-13 19:12

No, I had not done so....

Thank you for always being there!!!!

xbox2007
Veteran Member
Posts: 112
Joined: 2016-12-16 16:49

Re: Radio Buttons adding "None" option

Post by xbox2007 » 2022-01-19 00:19

hello

i try use this one and work with me

on tablename-dv.js

Code: Select all

$j('#Job_Order_Status0').hide().next().hide();
where Job_Order_Status0 is filed option

thanks a lot

Post Reply