Missing Montenegro State

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
federico
Posts: 16
Joined: 2020-10-29 14:52

Missing Montenegro State

Post by federico » 2021-01-14 12:14

Hi
I have a customer from Montenegro, an European state and it missing from the country list.
Can you add it?
thanks

onoehring
AppGini Super Hero
AppGini Super Hero
Posts: 741
Joined: 2019-05-21 22:42
Location: Germany
Contact:

Re: Missing Montenegro State

Post by onoehring » 2021-01-16 08:07

Hi,

until it's in the AG release, you can add it yourself:

Code: Select all

c:\Program Files (x86)\AppGini\add-ons\world_countries_list.lst
Open the file and add Montenegro.

Note: The file might be overwritten when you install an AG update.

Olaf
Some postings I was involved, you might find useful:
Backup your database (viewtopic.php?f=4&t=3341); Improve security (viewtopic.php?f=4&t=3168); Field Permissions (viewtopic.php?f=4&t=3308); Custom (error) message (viewtopic.php?f=7&t=1740&p=10871#p10906); Audit Log (viewtopic.php?f=4&t=1369&p=10407); Two Factor Authentication (viewtopic.php?f=7&t=3306&p=11478); Add 2nd SAVE CHANGES button (viewtopic.php?f=2&t=3242&p=11104); Place a search on details view (viewtopic.php?f=2&t=3479&p=12484#p12484); Column-Value-Based-Permissions (viewtopic.php?f=4&t=3498)

federico
Posts: 16
Joined: 2020-10-29 14:52

Re: Missing Montenegro State

Post by federico » 2021-01-17 10:10

Hi Olaf
Thank you very much!

Post Reply