Batch actions

Got something cool to share with AppGini users? Feel free to post it here!
Post Reply
patsd102
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2013-01-15 19:59

Batch actions

Post by patsd102 » 2016-12-19 19:23

Any one know how to remove the batch actions check boxes.

There is a thread, but the user just gave a hint and not a solution,

Thanks

the useless thread = http://forums.appgini.com/phpbb/viewtop ... 3860#p3860

DevGiu
Veteran Member
Posts: 151
Joined: 2016-05-27 09:08

Re: Batch actions

Post by DevGiu » 2016-12-19 20:52

don't understand, the thread you point is telling you exactly what to do.
/Giuseppe
Professional Outsourcing Services

patsd102
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2013-01-15 19:59

Re: Batch actions

Post by patsd102 » 2016-12-19 21:57

The post reads :

Modify the if statement to eliminate the second part where you see the 'add_more_actions_link'

Modify it, as in change it? remove it? add to it ?

I am not a coder, is why I use appgini
Attachments
DX27 - DX27 Cluster.jpg
DX27 - DX27 Cluster.jpg (23.32 KiB) Viewed 919 times

DevGiu
Veteran Member
Posts: 151
Joined: 2016-05-27 09:08

Re: Batch actions

Post by DevGiu » 2016-12-20 15:53

Ok, the problem maybe is because are different questions.

Fast answer: you can use jQUery to delete it.
In your tablename-TV magic file of your table, you can do:

Code: Select all

$(function(){
    $j('.record_selector').remove()
    $j('#select_all_records').remove()
})
/Giuseppe
Professional Outsourcing Services

patsd102
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2013-01-15 19:59

Re: Batch actions

Post by patsd102 » 2016-12-21 11:27

Sorted,

Thanks for your help

Pat

Post Reply