Link in post

Got something cool to share with AppGini users? Feel free to post it here!
Post Reply
patsd102
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2013-01-15 19:59

Link in post

Post by patsd102 » 2015-02-28 19:20

Link in post

I posted this code to help another user here a while ago.
My version then was 4.50

Now that I have upgraded to 5.31 the link coding won't work.
Any ideas please

Old code here :

Code: Select all

		<td id="DX27.QRZ.<%%VALUE(id)%%>" valign="top" width="60" class="TableBody">
		
		<a href="http://www.qrz11.com/show_prof.php?callsign=<%%VALUE(Station worked/swl)%%>" target="_blank" style="text-decoration: none; color:#000066">
		
		<%%VALUE(Station worked/swl)%%></a></td>
New code:

Code: Select all

<td id="DX27-QRZ-<%%VALUE(id)%%>" class="DX27-QRZ "><%%VALUE(QRZ)%%></td>

patsd102
Veteran Member
Posts: 75
Joined: 2013-01-15 19:59

Re: Link in post

Post by patsd102 » 2015-03-06 05:52

All sorted,

Anyone interested in how I done it, please ask,

nintriva
Posts: 1
Joined: 2015-06-02 09:06
Location: kochi
Contact:

Re: Link in post

Post by nintriva » 2015-06-02 09:28

Hi patsd102!

I fully read your posted coding informations, that was very helpful to me.
Thank you for your posted informations, keep in touch with me... :)

benscha
Posts: 3
Joined: 2017-02-14 08:44

Re: Link in post

Post by benscha » 2017-02-14 10:18

maybe you can help me with my problem wich is almost similar. http://forums.appgini.com/phpbb/viewtop ... 6916#p6916

where do i have to add code?

thx for any help

Post Reply