Empty screen - link from Menu to table

Please report bugs and any annoyances here. Kindly include all possible details: steps to reproduce, expected result, actual result, screenshots, ... etc.
Post Reply
Nicolas
Posts: 24
Joined: 2015-12-08 08:08
Location: Barcelona
Contact:

Empty screen - link from Menu to table

Post by Nicolas » 2017-09-05 17:20

Dear all,
I am using Appgini 5.51 rev 905 and after long time i did not include new fields and some users requests.... but last week I did some updates and upgrades and I guess I messed it a bit as I miss on table view from Main menu....
So the menu has a link to several tables, and when clicking over one of them it shows on the browser search line the correct link, but page is empty
I can't see where is the error that causes this... but the funny thing is it works on a local server...
Any idea or suggestion to check???
Many thanks and have a great day
Nicolas
Attachments
not empty-localserver.JPG
not empty-localserver.JPG (38.29 KiB) Viewed 151 times
main-menu.JPG
main-menu.JPG (44.63 KiB) Viewed 151 times
empty.JPG
empty.JPG (32.62 KiB) Viewed 151 times

User avatar
vaalonv
Posts: 3
Joined: 2016-01-28 10:22

Re: Empty screen - link from Menu to table

Post by vaalonv » 2017-10-05 08:11

Dear all,

I am facing the exact same problem with one of my pages and yes it is working on localhost but simply could not make it work in a shared hosted environment. If someone has a solution please support us...

AhmedBR
Veteran Member
Posts: 185
Joined: 2013-09-19 10:23

Re: Empty screen - link from Menu to table

Post by AhmedBR » 2017-10-05 11:49

USe right click on the empty page and select View Page Source (or something similar in your browser).

At almost the very far bottom of the source code you will find what is causing the problem.
usually one of these two: mysql syntax error or missing fields.

Nicolas
Posts: 24
Joined: 2015-12-08 08:08
Location: Barcelona
Contact:

Re: Empty screen - link from Menu to table

Post by Nicolas » 2017-10-19 19:06

Hi, thank you for the answer... but this is what I see clicking as indicated on the attached image... I can't see any error nor systax nor MySql....
I apretiate the comment for the help... but seems that the bug or error in hidden on a deeper hole or it is so close it can't be seen...

Thank you

Nicolas
Attachments
formadores code view.JPG
code source view
formadores code view.JPG (79.05 KiB) Viewed 20 times

AhmedBR
Veteran Member
Posts: 185
Joined: 2013-09-19 10:23

Re: Empty screen - link from Menu to table

Post by AhmedBR » 2017-10-20 01:07

What is opened is CSS styles, you must be using something like firebug or something.
Take a look at Soruces in your screen, if nothing is there, then use a browser with no plugin (extension) installed the page source should appear.

Post Reply